Carsupport logo met auto Home

Reacties van klanten

Blij met Carsupport hulpveren


Wij zijn heel blij met de vele positieve reacties.
Het is een geweldige opsteker, bedankt !

Dit is een selectie van de reacties. De teksten worden alleen aangepast om fouten eruit te halen, in te korten of om duidelijker te maken waar het over gaat.
De bron-vermelding is summier i.v.m. privacy. Indien een "bron" bezwaar heeft tegen het plaatsen, neem dan s.v.p. contact op.
We willen hier ook links plaatsen naar andere sites met ervaringen, goede inbouwbedrijven, inbouwtips, e.d.

N.B. Als er een tijdje geen positieve reacties zijn geplaatst, is dat niet dat ze er niet zijn!
Het is gewoon erg druk. We besteden liever tijd aan mensen helpen, dan er hier over te schrijven ;-)Sept-22 Camper Ducato 2014

Sinds april 2022 hebben we nieuwe vering van de firma Carsupport in Krimpen aan de IJssel.
Het rijden met onze camper is een andere dimensie. De stabiliteit is enorm verbeterd.
Mijn vrouw had vooraf twijfels, maar die is nu ook zeer enthousiast. Dit is zeker een aanrader.
Met vriendelijke groet,
Lieffering


Aug-22 Camper Chausson, op basis van Ford Transit '21

In januari 2022 hebben wij eindelijk onze nieuwe Chausson camper geleverd gekregen en in maart zijn we voor 6 weken naar Spanje geweest. Toen deze geladen was ging hij al bijna 7 cm zakken in de veringen. Om de camper te leren kennen (weggedrag enz.), heb ik in Frankrijk de route nationaal genomen en ik heb het geweten, de camper deinsde, iedere afslag en rotonde helde de camper over en was zeer windgevoelig, daardoor ook bij inhalen drukwind gevoelig.

Het was voor mij, ondanks dat ik een ex beroepschauffeur ben (vrachtauto en bus) toch 6 weken hard werken achter het stuur, daarom éénmaal thuis heb ik direct met verschillende bedrijven contact opgenomen en mijn rijervaringen met de camper verteld.
Er was één bedrijf die mij helder en gedetailleerd uitleg gaf over o.a. voornamelijk het verschil tussen dure en tevens qua gewicht zware luchtvering en normale stalen hulpvering met schokdempers, was Carsupport B.V.
Daarom direct een afspraak gemaakt en op 23 aug. 2022 is de achtervering vervangen, liefst had ik ook de voorkant willen vervangen maar omdat camper één Ford chassis heeft, was er geen aangepaste vering voor te krijgen jammer genoeg.

Met de nieuwe vering stond de achterkant al met volle lading erin 5 cm hoger en daarna 196 km naar huis.
Wat een verbetering, de camper deinst veel minder, helt niet meer zo erg over en is ook bij het inhalen niet meer zo drukwind gevoelig.
Het was veel en veel beter geweest als KONI ook verbeterde schokbrekers voor de voorkant van Ford leverde dan zou er sprake zijn van één subliem rijgedrag.

Daarom nu via deze weg een oproep aan KONI, als zijnde een gerenomeerd bedrijf om ervoor te zorgen dat de nieuwkomer Ford op de campermarkt ook een veel comfortabeler en veiliger weggedrag kan krijgen want mijn ervaring met de nieuwe Ford motor en automatische transmissie is geweldig. Dit zou het spreekwoordelijke puntje op de i kunnen zijn.
Met alle lof en dank aan Carsupport B.V. en zijn medewerkers, hoop dat we elkaar snel weer zien als KONI met één nieuwe schokbrekers voor de voorkant van Ford Transit op de markt komt.
Oscar


Aug-22 Camper Renault Master 2004

Dank hiervoor en dank voor de goede veren. Ik merkte het direct: minder beweging/reactie in de koets bij koers/lastwisselingen.
Er is meer rust in de besturing, betere rechtuitstabiliteit, wielen steviger aan de weg bijv bij accelereren vanuit de bocht, rotondes merkbaar strakker, etc.
Heeft eigenlijk precies gebracht wat ik hoopte! En daarnaast ook geen band/wielkastrandcontact geweest.
Complimenten!!
Hartelijke groet, Jan


Juni-22 Subaru Impreza

Beste Supporters,
Een bericht van de “Impreza-man”: Wat een verbetering !
Nu een viertal lange ritten (>300 km enkele reis) met 4 personen, fietsendrager + 4 fietsen en bepakking achterin: geen enkel probleem.
De auto blijft mooi op hoogte, drempels kunnen genomen worden zonder door de veren te zakken, op snelweg duidelijk stabieler soms zo stabiel dat je niet eens meer in de gaten hebt dat er nog iets achter de auto hangt. Ben dik tevreden en alle lof voor de geleverde kwaliteit.
Laat nog weten hoe het is met dakdager en 30 kg extra gewicht. Verwacht dat dit ook geen probleem is.
Groet en dank. Will “de Impreza-man”


Juni-22 Camper, zéér nieuwe 2022, Adria Sonic 700DL Supreme, met originele luchtvering

De klachten waren dat niet voldoende hoogte en last van instabiliteit.
We hebben de Adria luchtveren vervangen door onze stalen EHD-hulpveren en Koni-dempers.


Goedemorgen beste Carsupport-team!
Wij zijn helemaal blij met de nieuwe vering, onze Adria rijdt nu als een zonnetje!
Allemaal heel erg bedankt voor de geweldige service!
Jullie vakkennis en enthousiasme zal ons altijd bijblijven. De mooie gesprekken met Ger en zijn know how.
Prachtig!
Ook heel erg bedankt voor het schriftelijke bandenadvies en de aanbeveling voor het wijzigen van het fietsenrek!
Allemaal de hartelijke groeten van ons!
Henk En Birgit


April-22 Camper op basis Ducato, Hymer 614 SL extra lang

Hierbij zoals beloofd mijn review betreffende het monteren van extra veren en nieuwe schokbrekers (Koni FSB) onder mijn camper van het Merk Hymer 614 SL extra lang.

De voorkant van mijn camper lag wat laag evenals de achterzijde. Omdat ik een reis door Noorwegen had geland had ik het idee dat extra bodemvrijheid in deze situatie geen overbodige luxe was. Na diverse bedrijven te hebben benaderd met verschillende adviezen en prijsindicaties was mijn oog gevallen op “Carsupport BV te Krimpen aan de IJssel.

Ik ontving op mijn verzoek een uitgebreide prijsopgave met diverse oplossingsmogelijkheden voor mijn camper. Een definitief advies door Carsupport kon eerst worden gegeven nadat de camper was gewogen. Niet het totaalgewicht, maar elke wieldruk afzonderlijk en dit in een representatieve situatie (watertank half vol, 1 gasfles, elektrische fietsen achterin maar zonder bestuurden en bijrijder). Vervolgens zou gekeken worden naar de huidige hoogte (bodemvrijheid) en dan de mogelijkheden betreffende de extra-/verzwaringsveren.

Ik was benieuwd.

Op woensdag 6 april 2022 in de vroege ochtend zou gestart worden met de werkzaamheden. Wij hadden afgesproken op dinsdag in de late middag bij het bedrijf aan te komen en aldaar te overnachten.

Eerste indruk: Aangekomen op het bedrijfsadres dacht ik “Oeps waar zijn we nu terecht gekomen”. Het voorterrein vertoonde redelijk wat achterstallig onderhoud.
Dit alles was ten opzichte van het eerder contact (de offerte en de indruk op basis van eerder verkregen informatie) enigszins tegenstrijdig.
Even slikken dus.

Ik meldde me aan en kreeg een korte rondleiding door het bedrijf waaronder de werkplaats met opslag en het industriële gedeelte, waar de veren op maat worden geproduceerd.
Dit gezien hebbende en de daarbij verkregen toelichting stelden mij, na de eerst indruk bij aankomst, gerust.

Tweede indruk: De medewerkers bleken uiterst vriendelijk en zeer vakbekwaam.

De volgende ochtend kon ik de camper de werkplaats inrijden. Wel moesten enige voorzieningen getroffen worden bij het inrijden vanwege de steile en korte helling. (4cm hoge oprijbalken waren nodig voor onze "praktijk hoogte-test")
Met 1 cm bodemvrijheid te plaatse van de dieseltank kon ik naar binnen rijden.

Vervolgens reed ik de brug op en kon gestart worden met het wegen en inmeten. Dit gebeurde zorgvuldig.
Op basis van de resultaten kreeg ik een advies en werden de keuzes gemaakt. Voorzijde zou worden voorzien van nieuwe Koni FSD schokbrekers met zwaardere veren. Er zaten hier schijnbaar de lichtste veren onder van de Fiat Ducato.
Achter zouden extra veren worden geplaatst op het Alko chassis en zou nog worden bepaald of de schokbrekers ook vervangen dienden te worden.
De achterzijde was als eerste aan de beurt. De wielen werden gedemonteerd en de nieuwe veersteunen gemonteerd. Vervolgens werd gekeken, gemeten en nog eens gemeten, en werden de juiste veren met voorspanning geplaatst. De achter as (torsie) werd door de nieuwe veren met maar liefst 800 kg ontlast. De medewerker voerde de werkzaamheden netjes uit en ik kreeg uitleg van hetgeen er gebeurde.
Zelfs het Alko chassis werd gesmeerd.
Ik vond het fijn bij de werkzaamheden te zijn. Ger en Steven inspecteerden tussentijds de uitgevoerde werkzaamheden en voorzagen mij van een technische toelichting. Ik besloot de schokbrekers achter ook te laten vervangen.

De voorzijde van de camper volgde.
Om bij de bovenzijde van de schokbrekers te komen werd het onderste deel van het dashboard, zowel links als rechts, gedemonteerd.
Dit is en was voor de monteur een crime. Werken op de tast. Het de- en monteren van het dashboarddeel was nagenoeg evenveel werk als het de- en monteren van de banden en de schokbrekers.
De monteur was hier overigens heel bedreven in en leverde keurig werk.

Na een lange dag lag de achterzijde van de camper evenals de voorzijde ca 6,5 cm hoger.
Ik was heel tevreden over het behaalde resultaat en kon nu zelfs zonder voorzieningen (zonder oprijbalken) achteruit naar buiten rijden.

Ik verheugde me erop te gaan rijden met de camper.

Wij reden nog even door naar Brielle en werden onderweg op de proef gesteld door de weersomstandigheden. Veel regen en heel harde wind.
Het rijden met de camper was een genot. De vering en stabiliteit/wegligging waren heel duidelijk merkbaar verbeterd. Top gewoon.

Daags erna ontving ik van Ger nog een heel uitgebreid advies betreffende de bandenspanning teneinde het rijgenot helemaal te optimaliseren.

Uiteraard is het aanbrengen van nieuwe schokbrekers en veren alsmede de manuren een kostbare aangelegenheid, maar naar mijn mening de moeite waard.
Ik ben in elk geval meer als dik tevreden.
Mvrgr
Peter H.


April-22 Hyundai i20 uit 2016

Beste carsupport,
Enige tijd geleden hebben jullie mijn Hyundai i20 uit 2016 voorzien van een paar hulpveren. Hier zou ik jullie nog over terug mailen hoe ik ze heb ervaren:

Tot op heden ben ik tevreden met het resultaat.
De auto is veel volwassener geworden. Het voelt allemaal veel degelijker aan. Het slappe gevoel is weg. Je merk dit op alle fronten. Met het nemen van bochten merk je dat het allemaal wat steviger gaat bij volle belading (4 of 5 personen). Ook merk je op klinkerwegen dat het allemaal wat steviger aan voelt. Vooral bij slecht wegdek merk je degelijk een verschil. Het deinst allemaal niet zo meer.
Dit zou eigenlijk zo moeten horen vanaf fabriek. Ik vind het comfort toegenomen van de algehele auto. Dit had ik niet verwacht. Ik dacht juist dat ik op comfort wat zou inleveren. Al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat. Niet verwacht dat het zo’n voor mij groot verschil is. Alsnog bedankt!
Jeroen


April-22 buscamper, Possl 540, 2014, verhogingvoorveren en hulpveren achter

Ben weer thuis en heb laatste stuk wat binnenweggetjes met de nodige hobbels en drempels genomen en dat scheel werkelijk een grote slok op een borrel.
Hij gaat er bijna overheen als mijn Lelijke eend (voor de jonge generatie: oude Citroen 2CV, bekend om geweldige soepele vering)
Bedankt voor de professionele alsmede persoonlijke aanpak.
Met vr groet
Frans


Mrt-22 Citroen Hymer-camper, 1991 Duc.280,290 , hulpveren achter

Medio februari 2022 afspraak kunnen maken bij CarSupport om de versleten luchtvering van onze Citroen Hymer-camper te vervangen door een stel stalen veren.
Omdat camper ook al enige tijd wat afhing naar rechts zouden meteen de bladveren gecheckt worden.

Na het wegen van de carrosserie op de achterwielen en controle van bladveren (waren o.k.) werd besloten om 4 veren te plaatsen waarvan dan rechts 1x iets zwaardere om het scheefhangen op te vangen.
Mocht dat na verloop van tijd averechts effect hebben zouden we zonder probleem de veer gratis mogen vervangen.
Het werk werd vlot en secuur afgewerkt waarbij de handel van de remkrachtverdeler niet werd vergeten….

Nu na enige langere ritten te hebben gereden kan ik stellen dat vervangen heeft gebracht wat we wensten, n.l. meer stabiele wegligging (minder deinen) terwijl het comfort niet is teruggelopen.
Tevens staat camper nu weer “recht” en iets hoger aan de achterkant dan met de oude luchtvering; dat is ook een verbetering.

U kunt ons tot Tevreden Klanten rekenen.
Ton P.


Mrt-22 camper Fiat Hymer B664G op AL-KO, 2003, voorveren

Beste Steven,
De wagen is een totaal andere wagen geworden, zo een verbetering, op alle vlakken. Had ik niet verwacht.
Met wat een wrak heb ik rondgereden, dacht ik gelijk.
Nog eens een gemeende ‘dank je wel’, blij dat ik bij jullie heb aangeklopt om dit aan te pakken.
Met vriendelijke groet
Steven Danc....
PS: onder het motto ‘zagen en klagen’ kan iedereen, eens een bedankje sturen mag ook.

Ha Steven,
Bedankt voor je bedankje, dat horen we inderdaad graag, ik zal hem op onze site zetten.
Meestal ivm met de privacy alleen met de voornaam.
Maar ik ben bang dat deze review dan ongeloofwaardig wordt......
m.v.g.
Steven Schmidt
Carsupport B.V.Feb-22 Skoda Superb Combi 2022 , hulpveren

Gekozen voor een ruime station omdat ik voor mijn werk regelmatig veel mee moet nemen. Belangrijk dat mijn auto dan goed blijft rijden. Helaas bleek al snel dat dit met de standaard vering van de Superb niet het geval is.
Met hulpveren van Carsupport is het weggedrag van de Superb Combi, zeker met een hele volle kofferbak, aanzienlijk beter. Niet alleen zakt de auto veel minder door, het onrustig reageren op drempels en deinen op de snelweg is nu verleden tijd.
De Skoda rijdt met hulpveren veel stabieler. Dat voelt een stuk veiliger. Ik ervaar het rijgedrag bovendien als (nog) comfortabeler.
Bedankt Carsupport voor een goed advies en uitstekend product!
Hartelijke groet, Jaap


Feb-22 Mercedes Sprinter Hymer B655SL uit 2007, voorzijde

De camper rijdt super!!
Gelijk al bij het rijden over jullie “testbaan” was het verschil goed merkbaar ten opzichte van het komen aanrijden s’ochtends en ook onderweg was het verschil overduidelijk.
Tevens heb ik genoten van de rondleiding en het kunnen volgen van de upgrade van de camper.
Dank u voor alles.


Jan-22 Camper Ducato 2011 , verhogingsvoorveren

Hallo, In dec 2017 hebben jullie onder de Dethleffs met fiat onderstel een verhogingsvoorverenset medium met nieuwe veerpootlagers gemonteerd.
We zijn nu 4 jaar en vele km verder, waarbij ik kan concluderen dat het werk wat is afgeleverd, Toppie is.
De veren waren afgestemd op mijn vraag, en de camper rijdt super.
Nogmaals dank je wel.
Groetjes, Ronald

Wij: Bedankt! Ik kan wel zeggen dat u grondig getest heeft.... ;-)


Dec-21 Peugeot 508 2014

Veren gekocht voor een peugeot 508 2014. Kreeg mijn vinger niet tussen de band en de auto toen veren er onder laten plaatsen hij rijdt super caravan er achter en doet wat de jullie zeggen en perfect.
Moet erbij zeggen dat ik de 508 gt met 18inch velgen heb maar de lijn van de auto is ook veel mooier.
gr ..Visser


Okt-21 Camper Ducato (ook oudjes)

Afgelopen dinsdagmiddag hebben jullie tijd genomen een veerpakket onder de Dethleffs integraalcamper te plaatsen (1992).
Al vrij snel nadat we vertrokken merkten wij de positieve invloed van de vering. Klaarblijkelijk veel directer en effectiever dan met alléén bladvering.
Jullie advisering was precies goed en de voorgestelde effecten herkennen we tijdens het rijden. Wij zijn er erg blij mee.
Herman


Okt-21 Camper Mercedes Sprinter 318

Ten eerste Hartelijk dank en de Gastvrije ontvangst gisteren d.d. 18-10-2021.
In Juni heeft u onder onze camper aan de voorzijde 2 nieuwe koni schokdempers dempers en veren geplaatst.
Dit heeft het schommel effect en de wegligging van de Mercedes Sterk verbetert.
Na een hinderlijk geluid, aan één zijde heeft CarSupport gelijk actie ondernomen.
Alles gedemonteerd en gelijk alles vernieuwd.
Wat een Garantie en Service van Jullie.
Met Vriendelijke Groet,
Tonny


Sep-21 Camper op basis Russchisse UAZ 452 bus

Ben zeer tevreden over de ingreep. Het rijdt veel beter. Deint veel minder over de weg. Het oog wil ook wat, met de kont iets omhoog ziet het er goed uit. Bovendien is er nu meer bodemvrijheid. De lpg tank zit nu hoger tov het wegdek. Goed werk, bedankt!
Groet, Jan Pieter


Sep-21 Camper Carthago integraal 2014

Donderdag 23/09/2021 monteerden jullie het duurzame CSC veersysteem onder onze Carthago integraal camper 2014 op Ducato/Alko onderstel.
Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie vriendelijkheid & deskundigheid. We waarderen de directe aanpak, zonder opsmuk, zonder glazen paleizen, zonder stropdassen of bovenbazen: gewoon werkers!!
Dan naar de techniek:
=> een verschil van Nacht naar Dag !! (om de uitdrukking juist te typeren)
Rij-gedrag / -veiligheid / -comfort verbeterden fors. Evenzo verminderde het gerammel, onvermijdelijk bij een ‘Integraal’, sterk.
Elke Ducato camper is na ongeveer 5 jaar te veel door zijn voorveren gezakt, en zou moeten worden aangepakt.
Als werktuigbouwkundige techneut kan ik jullie aanpak ten zeerste aanbevelen.
Met waarderende groet, Joost


Juni-21 Camper VW Transporter T4

Wat een heerlijke camper is dit geworden super klasse heren, dikke 10 aan hele team.


Juni-21 Camper Ducato , CSC voorveren en FSD dempers

Ha Steven,
ik heb genoten van het type (familie)bedrijf (en atmosfeer) en bijzondere expertise die jullie hebben opgezet.
En ook van de relaxte en professionele/zorgvuldige wijze waarop de vering en schokbrekers werden gemonteerd.
Zal jullie zeker aanbevelen!
Frank


Juni-21 Camper Ducato 230 , voorveren en dempers, achter hulpveren , Echt erg blij !!

Hieronder nog eventueel een tekst als review op jullie website:
Het was een hoop geld (voor een camper van 20jaar oud) maar dan heb je ook een echt voelbaar resultaat.
Afgelopen vrijdag bij jullie geweest en nieuwe voorveren/schokdempers en achter hulpveren op de integraal ducato 230 laten monteren.
Doorgereden voor een weekendje zeeland en een steeds grotere glimlach op mijn gezicht gekregen (volgens mijn echtgenote).
De camper voelt (nieuw) solide op de weg en is alle bekende kwalen kwijt, fantastisch!
Bij twijfel, dus collega camperaars, DOEN.
Je krijgt er een compromisloze wegligging voor terug, en dat is zeer prettig.
Mvg Ronald Driesen


Mei-21 Subaru Forester

Hierbij wil ik u laten weten dat de Subaru Forester uitstekend rijdt met de door u op 21 april gemonteerde gemodificeerde Pro-veren set.
De auto zakt met belading en aangehaakte caravan slechts 1,5 centimeter (gemeten bij de achterwielen).
De valbeugel van mijn Hobby caravan raakte nog wel een enkele keer licht een te hoge verkeersdrempel maar stukken minder dan voorheen. De valbeugel is door mij inmiddels verwijderd waardoor het nemen van de drempels helemaal geen probleem meer is.
Bedankt voor de uitstekende service en fijne dag gewenst.
Met vriendelijke groet,
John


Mei-21 Ducato camper 2008, CSC voorveren en FSD dempers

Vrijdag 30-04-2021 heb ik de voorveren aan laten passen en teven de Koni FSD schokbrekers laten monteren. De Camper rijdt als nooit tevoren.
Ook staat de Camper met belading op een haar na waterpas. Dat was ook het doel.
Ik heb ook het idee dat de Camper veel soepeler door de bocht stuurt.
Al met al zeer tevreden en het voldoet boven verwachting!!
Top gedaan.
Kees


N.B. Als er een tijd geen positieve reaties zijn geplaatst, is dat niet dat ze er niet zijn!
Het is gewoon erg druk! We besteden liever tijd om mensen te helpen, dan er hier over te schrijven !!Mrt-2019 Ducato camper , heavy duty Alko chassis uit 2008 , CSC-systeem

(Het CSC-systeem: Voor verhogingsveren en Koni FSD-dempers en Achter hulpveren bij de Alko-as en ook FSD-dempers.)
Vanmorgen de camper opgehaald en naar de stalling gereden.
Er staat veel wind (code geel) en we moesten over Haringvliet-brug met de wind pal op de zijkant.
De wegligging is nu geweldig. Ook het rijcomfortis enorm verbeterd.
Wat een verschil met de oude vering. Een goede investering dus!
René


Okt-2018 Subaru Legacy Touring

Auto rijdt nu als een zonnetje, alle twijfels over kwaliteit van jullie produkt als sneeuw voor de zon verdwenen en dank voor jullie service.
Een tevreden klant?? Jazeker..........!!!!!!
Nico


Jul-2018 Camper (Fiat Ducato) type 244 van bouwjaar 2004 , verhogingsvoorveren met nieuwe dempers , hulpveren KAL031E op Alko-as.

Goedemorgen Top Team
We zijn met plezier naar huis gereden en wat een geweldig rijcomfort hebben we er aan overgehouden.
We voelen de niks meer van de slechte stukken in de weg want hij veert als een zonnetje.
Er kraakt of piept helemaal niets meer in de camper. (edit: resultaten uit het verleden, bieden geen garantie voor de toekomst..)
Dit hadden we jaren eerder moeten doen.
Super bedankt voor de hulp en het advies en tevens hebben we een leuke rondleiding in het bedrijf gehad.
Het was ECHT de moeite waard!
Met vriendelijke groet van een blije camperaar
Wannie en Angelique


Jun-2018 Peugeot J5 camper, Verhogingsvoorveren en EHD-hulpveren KR6101E achter

Ik heb in april 2018 stalen hulpveren op de achteras en iets langere schroefveren vóór laten plaatsen.
Voor m'n 30 jaar oude Peugeot J5 camper best een pittige prijs en er kwam later nog uitlijnen overheen..
maar... Het bleek het waard!
We rijden nu enkele maanden in oostelijke richting cirkelen over veelal de smalste wegen in Polen en Oekraïne en straks richting Iran. Dus veel slecht wegdek.
Maar de camper heeft totaal veranderd weggedrag.. Zij ligt beladen zeer stabiel.
De vele kuilen wordt moeiteloos zonder slingerende opbouw verwerkt.
Inhalen vrachtauto met oplegger op de snelweg geen problemen meer..
Genot om te rijden.
Bedankt en groet!
Derk


Jun-2018 Ducato camper Chausson 630, van Juli 2017, bij inbouw Maart 7.000km op teller , CSC-systeem

Eind maart 2018 heeft u nieuwe voorveren en hulpveren achter + 4 FSD Koni schokdempers gemonteerd onder onze camper.
(Het CSC-systeem met Voor verhogingsveren en Koni-dempers en Achter hulpveren bij de bladveren en ook Koni FSD-dempers.)

Wij zagen eerst tegen de kosten op, maar zijn blij dat we dit toch hebben laten uitvoeren door jullie.
Zowel mijn vrouw als ik rijden; beiden is het grote verschil in comfort opgevallen en de royaal betere stabiliteit tijdens het rijden.
Bij het passeren van vrachtauto’s ook duidelijk minder koersafwijking en minder slingeren.

Bijkomend voordeel, waar wij totaal niet op hadden gerekend: door de betere vering rammelt de opbouw en cabine veel minder.

Al met al zijn wij heel tevreden, de verbetering is nog groter dan wij hadden verwacht; de belofte is helemaal waar gemaakt, het is beslist een aanrader.

Wij zijn inmiddels Carsupporters.
Jan en Marian


Mei-2018 Bus Camper , blog Aloys (van camper forum)

Aloys heeft een verslag gemaakt en gepubliceerd op zijn weblog.
Je vindt het hier: "http://www.aloys.nl/zwaardere-veren.html#more-11915"
Wij zijn heel tevreden, de auto rijdt veel beter en we gaan niet meer met de bodem over de drempels.
Hopelijk vinden jullie het verhaal ook leuk.
Ik vond het een gezellige middag, bedankt voor de uitleg en succes met de zaken.
Groetjes van Aloys en Femma

o.a.:
De mooiste ervaring voor ons kwam enkele uren later: op weg naar een camperplaats in Oudewater zien we een verkeersdrempel over het hoofd. Ai…
We houden beiden even de adem in. Normaal springt de tafel, achterin in de eethoek, spontaan een stukje van de grond! Net als alle kopjes, glazen etc. in de bovenkastjes. En nu… niets!
De achterkant veert weer, zoals ie (eigenlijk) nog nooit heeft gedaan!


Mei-2018 Buscamper Globescout, Citroen Jumper 2011

Beste mensen van CarSupport,
Al bij het wegrijden van jullie terrein was het verschil merkbaar*) en later op de snelweg en bij het rijden over de verkeersdrempels bij ons in het dorp was het verschil nog groter.
(*: mensen die bij ons geweest zijn, begrijpen de relevantie hiervan beter ;-) .)
Onze Globescout (Citroen Jumper) uit 2011 rijdt nu als een personenwagen, rustig verend, geen problemen meer met de verkeersdrempels en ook het nemen van scherpe bochten( kleine rotondes) gaat merkbaar soepeler.
Blij dat wij naast de voorveren ook op de achteras veren hebben laten aanbrengen, het “klappen” op de bladveren is verleden tijd.
Buscampers hebben de nare eigenschap dat ze “af fabriek” relatief laag op de wielen staan maar nu hoeven we op lastige op en afritten van campings niet meer benauwd te zijn dat we met de uitlaat of treeplank de grond raken, hij staat een stuk hoger nu.
Bedankt voor de goede service en erg leuk dat we ook nog een rondleiding kregen in de werkplaats waar jullie veren gemaakt worden.
Hartelijke groet,
Jan


Mei-2018 Ducato Camper

In Mei ben ik bij jullie geweest voor nieuwe veren en schokdempers.
Na de lange rit terug naar Belgie was het direct een verbetering.
De mobilhome rijdt perfect zowel wegligging als comfort.
Bedankt voor de werken.
Andre


April-2018 camper Hymer 584 fiat ducato 230 uit 1998, Voorzijde Verhogingsvoorveren MIX-set KF6103/3a , Achterzijde EHD-hulpveren KR6102E

Op 12-04-2018 onze vering voor geheel vernieuwd en zwaardere veren laten monteren. Ook aan de achterzijde hulpveren laten monteren.
Bij het terugrijden naar huis direct veel rotondes en, ja het klinkt als een herhalen van andere klanten, direct een verschil te merken. Het overhellen is een stuk minder wat het nemen van de rotonde prettige maakt. Ook het rijden op de snelweg bevalt mij beter. Als ik nu instap aan de achterzijde veert de camper niet veel door.
Al met al goed bevallen en ook de omgang en benadering personeel Carsupport is erg prettig. Ben zelf werkzaam op een scheepswerf en je ziet de deskundigheid die bij hun aanwezig is. Als we meer km gereden hebben zal ik wederom een reactie plaatsen.
Wat ook fijn is dat je bij hun kunt overnachten op de parkeerplaats, wat handig is als je om 08.00u geholpen wordt.
Fam Visser


Feb-2018 Ducato 250 van 2012, Hymer T654CL,

Begin april 2017 heeft Car Support onder onze Hymer T 654 CL op basis van een Ducato 250 van 2012 voor en achter een set hulpveren geplaatst. Dit in verband met een voorgenomen lange reis in- en buiten Europa met forse belading.
De Hymer bleek bij aankomst in de werkplaats al bijna op de bumps te rusten, waarmee het bonkige rijgedrag was verklaard.
Na montage van EHD veren achter en zwaardere schroefveren voor stond de wagen zo'n 5 centimeter hoger en was er weer sprake van comfortabel veergedrag.
Nu, een klein jaar en 10.000 -soms zware- kilometers verder, wil ik mijn complimenten uitspreken voor het goede materiaal en de uitstekende service.
We rijden nu een paar maanden door Marokko, waar glad asfalt nog niet altijd de standaard is. Hobbelwegen, potholes, rivierdoorwadingen, alles doorstaat de vering zonder door te slaan en zonder dat de oversteek het wegdek(of wat daar voor moet doorgaan) raakt. Eigenlijk spelen we stiekem viermaalviertje met een voorwielaangedreven Ducato. Dat er dan af-en-toe een local met een Landrover aan te pas moet komen om ons uit prut of zand te bevrijden, is te wijten aan mijn eigen overmoed; dat kunnen uw veren niet helpen.
Kortom: niets dan lof; ik kan iedere camperaar, die in wat moeilijker terrein wil gaan reizen, alleen maar aanraden om vooraf de gemakkelijke weg naar Krimpen aan de IJssel in te slaan.
Paul


Jan-2018 Toyota Avensis Verso, inbouw Mei-2011, ST-hulpveerset 37C09

Graag uw advies voor mijn Subaru Forester 03-2016, met niveauregeling.
Er komt een Fendt Saphir caravan achter, dus vakantietrips en gebruik van fietsendrager.

Bij mijn vorige auto, een Toyota Avensis Verso, is uw set mij PRIMA bevallen,
SUPER in gebruik! n o o i t problemen mee gehad.
Als technisch begeleider van ANWB-Kampeerreizen, word er tijdens onze reizen redelijk extra belading toegepast.
De beschrijving van montage was helder en duidelijk.
Is het nu ook weer zelf uitvoerbaar? Graag uw advies en reactie,
Jaap


Jan-2018 Ducato 244 van 2006, ALKO-as

Belofte maakt schuld om een review te schrijven over het veersysteem van CarSupport.
Het was nodig, mijn Hymer camper was 10 jaar oud en reed als dweil, soms zelfs bijna als een doodskist. Met name bij straffe zijwind en het passeren van vrachtauto's. Ik heb er sinds de aanschaf in september 2016, verscheidene angstige momenten in beleefd.
Na de nodige research, heb ik begin 2017 besloten om door CarSupport een compleet nieuw veersysteem te laten aanbrengen. Het moet gezegd, het nieuwe systeem was een verademing ten opzichte van het oude. De camper veerde geweldig, maakte veel minder lawaai bij wegoneffenheden en bleef het spoor keurig volgen. Maar na een testreis van verscheidene duizenden kilometers onder uiteenlopende omstandigheden in het buitenland was ik toch nog niet helemaal tevreden. Onder extreme situaties, zoals bij zeer harde windvlagen en ook nog bij het passeren van vrachtwagens vertoonde de camper soms toch weer een onvoorspelbaar rijgedrag.
Na overleg met CarSupport werd door hen voorgesteld om de hulpveren achter, te vervangen voor een paar stuggere exemplaren. De oude nieuwe veren werden onder coulance verruild door stuggere.
Op het moment van schrijven heb ik weer een paar duizend kilometer met de camper gereden en ben zéér blij met het huidige veersysteem, het vertoont geen kuren meer. Ook ben ik te spreken over de expertise van CarSupport en de prettige samenwerking die ik van hen heb mogen ontvangen. Nogmaals dank.
Jack B.


Dec-2017 Mercedes SL 450 W107, 1974

Ik kocht na uw raadgevingen hulpveren voor mijn oldtimer Mercedes V8, 4.5l 1974 MB SL, omdat ik voor een raid in Zuid Amerika zwaar beladen over slechte wegen moest gaan rijden.
Kort verhaal: perfecte levering, duidelijk plaatsingsbericht, perfect resultaat met ongeveer 250kg lading reden (vlogen en sprongen we bij wijlen) 13.000 km op de meest verschillende wegen zonder één kik te geven.
We reden door rivierbeddingen en over een spoorweg bij gebrek aan wegen, bij eindcontrole na de rit bleken ze fijntjes en onbeschadigd op hun plaats te zitten! Samen met de nieuw geplaatste Bilsteins.
Ik ga ze nu terug uithalen gezien de lading er ook uit komt, maar kon niet laten u eerst te feliciteren met uw materiaal en diensten.
Patrick , Belgie december 2017.


Nov-2017 Hymer 518sl , Ducato 250 van 2010, voorzijde veren en FSD-dempers

Op 15 september hebben jullie de vering van onze Hymer aangepast.
We zijn nadien naar Frankrijk op vakantie geweest en dat was een goede test ivm de aanpassingen.

Het is een hele leuke ervaring dat de camper nu veel stabieler is.
De zijwind gevoeligheid is nu ook stukken beter.
Bij het inhalen of ingehaald worden gedraagt de camper zich nu prima.
Ook over drempels en obstakels rijden gaat nu stukken beter.

Al met al een prima verbetering van de wegligging wat ook de veiligheid te goede komt.
Het is zeer zeker de moeite waart een aanrader voor iedereen die deze problemen heeft.
Verder een prima en leuke ontvangst plus de vragen die je hebt worden beantwoord.

Bedankt voor de goede advies het maakt het rijden met de camper weer zoals het hoort.
Groeten Herman en Jannie


Okt-2017 Hyundai Sonata, 2003

Vorige week bij jullie nieuwe achterveren afgehaald voor een Hyundai Sonata uit 2003.
Deze zijn perfect. De auto is achter een stuk stabieler.
Met vriendelijke groet,
Chris


Okt-2017 Ducato, Malibu Buscamper, splinternieuw en zowel voor als achter vol op aanslagrubbers, ook groot verschil gewicht Links/Rechts

Goedemorgen,
Nog bedankt voor de service gisteren, waarbij toch uiteindelijk een zwaardere veer KF6106 is geplaatst rechts-voor onder onze Malibu buscamper ter vervanging van de KF6105.
Het CSC-systeem rijdt helemaal top !
Frans


Feb-2017/Juli-2016 , Inderdaad: Carsupport is Klasse-support!
Camper Ducato 1994, Alko-as, Achter omhoog EHD-hulpveren

Extra uitleg: de laatste dag voor de zomervakantie. Om ca 12.00 belde een dealer dat de inbouw niet lukte en dat klant met spoed naar Berlijn moest, medische redenen. Helaas hadden ze met geweld geprobeerd een verkeerde set te monteren....

Beste medewerkers van Carsupport
In juli 2016 werd mij duidelijk dat de luchtveren van onze oude camper (1994, Fiat/Fendt) aan vervanging toe waren. Er was al één luchtbalg vervangen, maar de andere liep ook steeds leeg. Een hobbelige ramp. Er werd ons geadviseerd stalen veren in plaats van luchtvering te monteren. Vreemd, dacht ik nog, luchtvering is toch de beste en meest dynamische vorm van veren…? Maar ik ben geen techneut.

Ons lokale camperbedrijf kon, na enkele mislukte pogingen, de klus niet klaren. Te specialistisch? Te oude camper? Dat bleef onduidelijk.
Mij werd geadviseerd naar Carsupport in Krimpen aan de IJssel te gaan. Oef, even van Zwolle richting Rotterdam, terwijl we naar Berlijn moesten waar onze zoon en schoondochter in verwachting waren van een jongetje waarbij in de baarmoeder een hartprobleem was geconstateerd… We waren erg gespannen.

In Krimpen aan de IJssel reed ik een terrein op van een bedrijf waar ik even de beleving kreeg een sloperij op te rijden. Maar door de hartelijke ontvangst verdween dat gevoel direct. Koffie, koffie.. pizza, maar ook wachten want onze oude camper was een speciaal geval.
Stap voor stap, uur na uur werd mij duidelijk wat dat betekent. Een stalen veer is geen magazijnproduct (in ons geval), maar een product op maat. Niet alleen de veer zelf, maar het hele ophang- en steunsysteem van de veer is maatwerk. Het hele bedrijf lag bezaaid met groene veren, maar men wist precies waar wat lag.

Kortom, ik was er om 14 uur ’s middags en reeds ’s nacht om 2.00 weer naar huis, eerder mocht ik niet weg: alles moest kloppen. Meten is weten.
Maar… de camper rijdt voortreffelijk. Zonder hinderlijk zwaaien door passerende vrachtwagens, zonder geklutst te worden als gevolg van verkeersdrempels en andere oneffenheden in de weg. Lekker rustig, veilig en onbekommerd ‘camperen’.

Dank, familie Schmidt, Hassan en Richard, voor jullie geduld, passie en deskundigheid! Jullie slogan is terecht: Alles in één hand: ontwikkeling, vervaardiging en testen in eigen bedrijf.
Maar bovendien: Carsupport is een werk-plaats waar vakmanschap belangrijker is dan commercie, een krachtig verdienmodel op basis van passie en kwaliteit.
Luuk


Feb-2017 Camperbus, VW Crafter, Voor en Achter omhoog, Verhogingsvoorveren KF1802, EHD-hulpveren KR1802E en Koni-dempers

Hallo beste mensen.
We hebben nu 3 maanden in Maroco rond gereden en allerlei terreinen en wegen gehad.
Het ging geweldig en de verhoging met 5cm zorgt dat we overal overheen crossen. Super!
Hierbij wat foto's van de vw crafter in zonnige oorden!
foto camper met terreinauto's erbij ???
Groeten uit Marokko, Ron&Trees


Jan-2017 Camper Hymer Exis-i , Fiat Ducato met Alko-as , CSC-systeem

Jullie hebben in mijn Camper Hymer Exis integraal met Alko Chassis zowel voor als achter de Koni FSD schokdempers ingebouwd.
Ben enkele dagen door de Belgische Ardennen gereisd, tot nu toe heel goed, het rijden over slechte wegen is nu heel goed te doen. De schokken worden goed opgevangen, dit in tegenstelling met de originele dempers die de schokken een op een aan het interieur doorgaven.
Ben dik tevreden.
Nogmaals hartelijk dank voor de goede service en ook voor het repareren van een achterband.
Willy L.


Dec-2016 Ducato Knaus Camperbus, lange en extra hoge uitvoering, 2014, CSC-systeem

Ik heb inmiddels zo ongeveer 350 km gereden met de nieuwe schokdempers (CSC Koni's) en ben erg tevreden.
De camperbus stuurt veel strakker en boven de 100 km rijdt hij veel rustiger.
Het passeren van een vrachtwagen voel ik nauwelijks, heerlijk.
Achter lijkt hij wel iets stugger doordat de schokdemper veel directer dempt, maar de camper is nog leeg (water,fietsenrek,fietsen en bagage).
Ben tot nu toe erg tevreden.
Groeten Dick K.


Dec-2016 Camper Fiat Ducato met Alko-as, Hymer B 614 SL, 2008 , CSC-systeem

Ik ben afgelopen dinsdag 13 december bij jullie op het bedrijf geweest, waar jullie onder onze camper de het CSC-systeem met Koni FSD schokdempers voor en achter gemonteerd hebben.
Op de terug weg naar huis heb ik ervaren dat er inderdaad heel veel verschil zit in het rijgedrag van de camper (voornamelijk autobaan gehad).
Op de rotonde's die ik tegen kwam was echt heel duidelijk verschil, hij helt nauwelijks over bij het nemen van een rotonde! Geweldig is dat.
Ook bij het inhalen van vracht wagens blijft hij gewoon recht vooruit gaan.
Tijdens de proefronde bij jullie hebben we een slecht stuk weg gehad en het verschil is enorm.
Ik moet nog echt testen, maar wat ik er tot heden toe mee gereden heb, ben ik er uitermate tevreden over !
Piet V.


Nov-2016 Camper Renault Master met AL-KO torsie-as, Adria Vision i707, 2007

Vooraf: Na veel goede recenties te hebben gelezen, vermoed ik dat ik ook aan nieuwe vering toe ben.
Ik heb Adria Vision i 707, bouwjaar 2007. Met een Renault master. Max laadvermogen 3500 kg en daar zit ik vaak aan. De camper staat op een alko chassis en is voorzien van luchtvering achter.
Bij het rijden heb ik last bij het inhalen van vrachtauto's. Tevens voel ik de spoorvorming op het wegdek aan mijn stuur trekken.
Achter de camper hangt soms een boot. Zonder(!!) boot raakt de trekhaak soms het wegdek / verkeersdrempel. (Dus ondanks luchtveren!)
Daarbij komt dat ik vind dat de camper voorover ligt. Kortweg genoeg zaken om te besluiten om nieuwe vering onder de camper te zetten.

Achteraf, met op voorzijde KF3201 en achter luchtveren vervangen door stalen EHD-hulpveren KAL031E.
Goedemorgen Carsupport,
Na mijn eerste rit met de camper kan ik het volgende melden, maar eerst nog even iets anders.
Nogmaals bedankt voor het feit dat ik er vandaag de gehele dag bij kon zijn en alle informatie die mij verteld is over de veren en de verschillen.
Daardoor heb ik weer een aantal zaken geleerd. Ook bedankt voor de gastvrijheid en de koffie.

Nu even de verbeterde rij-kwaliteiten.
De verkeersdrempels zijn nu veel beter te nemen zonder dat alle zaken in de "garage" tegen het dak springen.
Ook minder last van de zuiging van grote vrachtwagen.
Verder heb ik de indruk dat de camper vlakker in de bochten blijft liggen.
Dus al met al een hele verbetering van de rij-eigenschappen van onze camper.
Met vriendelijke groet, Cor
PS. Dit is even een kort berichtje voor Ed ivm zijn vijverbouw. Hij... (Eh, dat is wel genoeg zo.)


Nov-2016 Camper Hymer op basis Mercedes Sprinter 300 van 2003 , stabiliteitsprobleem:
Opgelost door op voorzijde voor hulpveren KF1801 met Koni-dempers te plaatsen

Op 02-11-2016 met een Hymer b.j.2003 met een Mercedes Sprinter onderstel bij jullie (Carsupport) aan de voorzijde hulpveren en op jullie aanraden ook Koni schokdempers gemonteerd.
Direct na de montage 160km gereden, werkelijk een enorm verschil, de wagen is maar liefst 4cm omhoog gekomen en ligt nu als een blok op de weg.
Geen geschommel meer, ook het inhalen van vrachtwagens hoeft nu niet meer te gebeuren met 2 handen aan het stuur maar de wagen is eenvoudig gewoon met 1 hand te besturen.
Dat was voorheen echt niet mogelijk zonder het stuur zeer goed vast te houden daar de wagen voordien gewoon aan de kant geslingerd werd bij het passeren van vrachtwagens.
Daar de wagen na uitlijnen in de winterstalling gaat geef ik t.z.t. nog een update, echter nu, na 160km, zeg ik al TOP!!
Vriendelijke groet, Theo


Okt-2016 Toyota RAv4 2006 , met LPG gastank, hulpveren achter , 37B02H

re. Op vakantie met hulpveren.
Begin dit jaar jullie aangegeven hulpveren gemonteerd.
Voorheen zelfde auto als nu, maar dan zonder hulpveren. Op vakantie met dezelfde caravan als voorheen.
Wat een GIGANTISCH verschil.
Mooie vlakke combinatie; niet doorslaan bij drempels; comfortabele vering en niet “doodslaan” van de vering.
Ben helemaal tevreden. Alle lof voor jullie expertise!!!!!
Mvrgr Jos


Okt-2016 Camper Ducato 250 , eerst Achter hulpveren KR6104H, later ook Voorzijde KF6105

Wij zijn met onze camper (Knaus Van Ti) op vakantie geweest nadat er zowel voor als achter nieuwe veren onder zijn geplaatst door Carsupport.
Wat een positieve ervaring. De camper veert uitstekend en met name verkeersdrempels en kuilen worden nu moeiteloos door de camper verwerkt.
Dit hadden we veel eerder moeten doen, maar aangezien dit onze eerste camper is wisten we niet hoe een camper eigenlijk diende te veren.
Ook het bochtengedrag is spectaculair verbeterd. Met name de vele rotondes worden moeiteloos genomen, de camper ligt nu veel strakker in de bocht.
Het is een investering maar die betaalt zich volledig terug door het toegenomen rijplezier/comfort.
Carsupport bedankt voor de door jullie geleverde kwaliteit.
Met vriendelijke groet, Hans


Okt-2016 Ford Transit MK2 1980, verhoging voor en achter, maatwerk

Hallo Team Carsupport,
Nogmaals heel erg bedankt voor jullie werkzaamheden en advies!
Ik heb een hele andere bus terug gekregen: hij stuurt beter, ligt beter op de weg en de vering is niet te vergelijken. Wat een verbetering!
Ik merk wel dat de kapotte schokbrekers écht vervangen moeten worden zoals jullie aanraadden.
Igor


Okt-2016 Camper Hymer exsis T747, basis Ducato 250 '06- met ALKO-as, hulpveren KAL041H achter

Ik heb nog beloofd een reactie te geven op de veren, die onder de camper geplaatst zijn, bij deze:
Graag willen wij u laten weten, dat de door u geleverde veren het probleem bij onze camper Hymer exsis T747 hebben opgelost!
Van een camper die zijn eigen gang wilde gaan en over de weg zwalkte is hij nu met 1 vinger te besturen! Super.
Ipv met kromme tenen rijden we nu heerlijk relaxed.
Vriendelijke groet, Joke an Ab


Okt-2016 Renault Scenic 2009- , 3208PRO

Voor zomer progressieve PRO-veren laten plaatsen onder mijn Renault scenic 3. Deze lag erg laag als de caravan aan gekoppeld werd.
Nu met de nieuwe pro veren is deze weer op niveaus en is ook onbeladen stabieler in de bochten.
Verder heb ik geen comfort in hoeven leveren met de nieuwe veren.
Prima resultaat.
Gr Nico S


Juli-2016 VW Golf 7 Station , hulpveren achter , 38C13

Nogmaals dank voor de hulpveren op m'n Golf 7 - variant.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat en het rijdt perfect!
Groeten en tot ziens!
Lenard


Juni-2016 Mazda 5

Na 8 jaar weer nieuwe veren laten monteren op mijn nieuwe mazda5.
De eerst keer dat ik Carsupport veren kocht, was ik echt super tevreden, omdat toen mijn auto echt een super wegligging had met veel extra kilo's erin.
Nu heb weer gebeld met carsupport, wederom nieuwe veren eronder.
Echt top wat een wegligging als met extra gewicht op vakantie gaat.
Mijn advies bij elke auto de veren eronder, zeker als je een dakkoffer op je auto zet.
Van mij krijgt Carsupport een DIKKE 10 !
Afz. Wilco


Mei-2016 Volvo V70, hulpveren 39S09

Soms zijn voor ons vanzelfsprekende dingen niet vanzelfsprekend. Een klant stuurt een set retour:
Ik heb verleden jaar ST-hulpveren voor de achterzijde bij u gekocht voor mijn Volvo v70 en ben daar zéér tevreden over.
Nu heb ik opnieuw deze veren besteld voor de voorzijde, maar tot mijn spijt ben ik tot de conclusie gekomen dat het niet past.


Mei-2016 Camper, ARTO Niesmann + Bischoff 1994-2002, bladveren MIX-set KR6102E met verschillende veren ivm gewichtsverschil

In 2007 hulpveren achter gemonteerd. Nu teruggekomen, omdat een veer gebroken is. Deze hebben we gratis vervangen.
Normaal noem ik geen namen, maar deze is voor een camperbezitter zo mooi: dhr. Seldenthuis.
Hoeveel kilometer rijdt iemand met zo'n naam in 9 jaar?   ;-)


Het is al weer een weekje geleden dat u mij geholpen heeft met een probleem.
In de eerste plaats ben ik u zeer erkentelijk dat u zich ingezet heeft om op zo'n kort mogelijke termijn een afspraak te regelen.
Het viel mij ook op dat u vriendelijk mij bejegende en voortvarend en deskundig mijn probleem aanpakte , en dat alles binnen de afgesproken tijdsduur.
Het is weer prima in orde met mijn Camper, ik ben dik tevreden en bedankt.
Groetje Seldenthuis.


Apr-2016 Citroën C3 , hulpveren 16C02H

Hierbij even een berichtje over mijn hulpveren.
Gisteren gemonteerd onder mijn C3.
Zoals gezegd door u, een eenvoudige montage [was zo gebeurd]
Veer comfort niet ingeleverd en auto zakt niet meer zo ver door
met de fietsendrager er aan. TOPPIE.
Hartelijk dank hiervoor
Gr. Nico B.


Apr-2016 Buscamper Ducato x250 , Achterzijde bladveren , EHD-hulpveren KR6104H

Eh, hij rijdt fantastisch!!!
Groetjes,
Marian


Mrt-2016 Camper Ducato x244 , Voorzijde Verhogingsvoorveren KF6103 + Achterzijde Al-Ko KAL031E

Weer thuis en de wegligging is er duidelijk beter op geworden!
Het uitlijnen is ook gelukt, want ik was er nét op tijd. Alleen de sporing moest worden aangepast, maar zelfs die stond niet echt verkeerd.
Eric S.


24-07-2015 Camper Ducato 2002 , Achterzijde bladveren , EHD-hulpveren KR6103E Mix , "Luchtvering of stalen hulpveren?"

Met hulp van Carsupport werd mij aangeraden om onder mijn Adriatik camper de luchtvering (af fabriek) te verwijderen en stalen hulpveren te plaatsen.
Omdat de camper scheef naar rechts hangt en te laag naar mijn zin, was dat niet met luchtvering op te lossen.
Er zitten links en rechts en Mix- set op van verschillende sterkte van veren, dit geeft als resultaat dat de camper rechts 6,2 cm en links 4,1 cm hoger staat en weer recht op de weg staat dit wilde ik omdat het fietsenrek wat op het chassis bevestigd zit weleens de grond raakte.
Carsupport heeft een testhelling waar bij ze kunnen kijken voor het aanlopen b.v. in mijn geval het fietsenrek.
Mijn gedachte was eerst ojee stalen hulpveren i.p.v. luchtvering dan zal het een stugge vering worden, maar nee!

Omdat de camper aan het gewicht zit en het meeste daarvan achterin, merk ik het verschil helemaal niet. Sterker nog, hij veert beter rustiger en ligt beter in de bochten, kortom stabieler.
Kortom, je maakt je wensen aan het zeer vriendelijk team van Carsupport duidelijk en deze komen voor een oplossing en zeker omdat als je niet tevreden zou zijn je terug kan komen om een andere oplossing te vinden.
Martin S.


Feb-2015 Alko ACS voorveren met dempers versus Carsupport , Camper Ducato x250

Zeer uitgebreid artikel van dhr. Blazer over zijn eigen ervaringen met het ALKO ACS “Al-Ko Comfort System”.

Zie de pdf: "Blazer - CAMPERVERING artikel - voorveren Al-Ko Comfort System ACS versus Carsupport.pdf"
...
In een uitgebreide publicatie in het NKC blad van 3/2014, was de schrijver super enthousiast over een nieuw veersysteem na een bezoek aan de fa. Sawiko/Al-Ko Dld, het z.g. ACS, “Al-Ko Comfort System”.
Dit bleek niet in Nederland leverbaar en wij dus naar Duitsland. Voor we hier naar toe gingen had ik zorgvuldig de juiste gewichten en as belasting doorgegeven.
Pas ná de montage én na de betaling werd verteld dat de voorzijde i.p.v. 40mm, zoals in de documentatie gesteld, 70mm omhoog was gekomen en het systeem pas goed zou werken bij een asbelasting vanaf 1850kg, terwijl ik voor de montage duidelijk de lagere waarden had opgegeven. Deze consequenties van de ACS staan nergens in de standaard documentatie of in de offerte.
Ik moest het maar accepteren, zou na het “inrijden?” wel goed komen.
Wel een raar gezicht, terwijl eerst de bovenzijde van de band onder het spatbord zat, keek ik nu over het wiel heen óp de veerpoot.
Tijdens de eerste vakantierit bleek het ACS geen verbetering, en bovendien lag, door de verhoging van ca.7cm vóór, de achterzijde zo laag op de weg dat we problemen kregen, terwijl we op dezelfde wegen en camper plaatsen en campings de voorgaande jaren daar probleemloos hadden gereden en gestaan.
...
de te lage achterzijde, kon men bij Sawiko alleen maar door een zeer kostbare, andere torsie as verhelpen.
Daar ondanks herhaald verzoek er geen oplossing werd geboden, zijn na 6000 km de veerpoten aan hen teruggestuurd en is het koopbedrag terugbetaald. Daarmee erkennend dat de er een verkeerd product was geleverd, ondanks de juiste informatie vooraf.
Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als de “tester” van het NKC had herkend dat er met zorgvuldig geselecteerde wagens was gedemonstreerd én daarna voldoende technische kennis had gehad om de Sawiko-ACS gegevens te beoordelen, er had dan niet zo’n over de top recensie in het blad gestaan.
...
Ondertussen was ik in contact gekomen met Ir. G. Schmidt, directeur van Carsupport in Krimpen a/d IJssel, een bedrijf wat al zo’n 40 jaar in Nederland, o.a. voor de professionele sector zoals politie, brandweer, ambulances en ook voor campers veer systemen ontwikkelt, produceert, dealers en particulieren adviseert en eventueel voor campers kan inbouwen.
Uit het contact bleek dat techniek daar eerst komt, en commercie er een beetje bijhangt. Wel een verademing, na de glossy entree met een luxueuze wachtruimte + tuin met zitje (en de afgeschermde montage) bij Sawiko.
...
Op de uitnodiging van de hr. Schmidt met hem naar KONI, dé schokbreker specialist gegaan, waar ik getuige was hoe op de testbank,(zie foto’s) verschillende dempers voor campers zijn getest, ook de Alko.
Uit die testen bleek duidelijk dat er geen enkele reden was om de oplossing in Duitsland te zoeken.
Daarna heb ik in het volste vertrouwen door Carsupport een systeem op maat, dus dempers en veren vóór (ook nog voordeliger dan het ACS), laten plaatsen met compensatie veren achter.
Er zit nu een systeem op de wagen wat na de eerste rit een duidelijke verbetering is, aanzienlijk comfortabeler dan het ACS - Al-Ko product, zonder de absurde verhoging.
Grote en kleine oneffenheden worden aanzienlijk beter gedempt en de wagen stuurt aanmerkelijk strakker, daar ook de achtervering is verbeterd.

Een systeem waarvan we aannemen bij onze voorjaars tocht in het binnenland van Spanje en Portugal veel plezier zullen hebben.


08-10-2015 , Ford Mondeo Wagon 07- , PRO-veren 2114PRO, "pro verenset"

Beste Carsupport team,
Ik heb voor de zomervakantie begin Juli een set Pro veren onder mijn Ford laten zetten. Dit zou ik eerst bij jullie laten doen maar vanwege een stroomstoring (veroorzaakt door de oven) konden jullie me niet helpen omdat de brug niet gebruikt kon worden. Ik heb na overleg de veren toen meegekregen en hebben jullie met mijn Ford dealer een afspraak gemaakt dat ik daar alles moest afrekenen. Ik vind dit super service.

Ik heb voor de veren gekozen omdat de wagen onstabiel was en de caravan onrustig achter de auto lag. Ik moest mijn stuur altijd goed vast houden om alle trillingen en onrustigheden van de caravan eruit te halen wat zeer veel rijstress met zich meebracht. Vorig jaar zo op vakantie geweest en na een rit van zo’n 3000 km (retour Spanje) mijn caravan banden totaal versleten en moeten vervangen terwijl zo nog maar 3 jaar oud waren.
Na de montage van de veren op weg naar Spanje dit jaar.
We reden weg en het was een verademing om rond te rijden met de combinatie (Ford Mondeo Wagon 2.0 TDCI powershift automaat met Hobby 540 UFE van rond de 1650 kg).
Ik heb werkelijk zo gerelaxt gereden met 2 vingers aan het stuur en symbolisch 2 in de neus. Ik kan het iedereen aanraden. Zeer weinig door veren terwijl de kofferruimte volgeladen met 2 vouwfietsen en bagage was + caravan kogeldruk 75 kg.
Het is de investering dubbel en dwars waard en wilde jullie mijn ervaring toch meegeven wat ik afgesproken had (al is het wat laat).
Met vriendelijke groeten,
Léon van O.


04-09-2015 Camper Ducato x250 , Voorzijde Verhogingsvoorveren KF6105L, Achterzijde bladveren , EHD-hulpveren KR6104H

Beste en lieve mensen van Carsupport.
Afgelopen woensdag middag kwamen wij bij jullie aan met een Hymer Ducato camper, om de volgende ochtend een verhogingsvoorveren en EHD-set achter te plaatsen.
wij zijn er nog van onder de indruk zo als jullie, voor ons gezorgd hebben, we mochten met onze camper op jullie parkeerplaats overnachten met gebruik van stroom, we kregen eerst een rondleiding met uitleg door de fabriek, hoe de veren gemaakt werden.
Dat gaf ons een heel vertrouwt beeld, wij wisten toen wat voor materiaal onder de camper gemonteerd zou worden. Na een kop koffie, wachten we verderaf.
Donderdagmorgen 8 uur werd de camper op de brug gereden, waar de werkzaamheden begonnen. Eerst werd alles gewogen en berekend, welk type veren gemonteerd moesten worden, dit ging gepaard met een vakkennis daar stond je versteld van.
Om 12 uur was alles klaar en stond de camper weer buiten, na betaling en iedereen bedankt te hebben, werd de camper nog uitgelijnd.

Op weg naar huis hebben we genoten van het rijgedrag, geen windgevoelig, ook met passeren van vrachtwagens met 130 KM bleef de camper zijn weg vervolgen,
en merkte je niet dat je daar hinder van had, met oneffenheden op de weg, was nu weinig te merken, veel betere rijgedrag in bochten,
Je hebt een gevoel of je over de weg zweeft, maar dan in een rechte lijn.
Wij zijn super tevreden!
Alleen jammer dat we dit niet eerder hebben laten doen.

Wij wensen Carsupport heel veel succes, Bedankt.
Met hartelijke groeten,
Jan en Joke.


03-09-2015 , Ressorts SSANGYONG Rexton , 3601PER

Many compliments of this Swiss customer:
J’ai bien réceptionné la marchandise,
Les ressorts ont été montés sur le véhicule et c’est IMPECABLE !
Résultat très positif.
Merci d’avance et Meilleures salutations
Fahrzeugbedarf AG


24-07-2015 , Veerset ALKO chassis, Ducato 250 , EHD-hulpveerset KAL04

In april hebben we eindelijk een hele nieuwe Carthago Chic E-Line op kunnen halen bij de dealer. Thuisgekomen, alles ingepakt en natuurlijk alles een plaatsje gegeven, in de garage, de diverse opbergvakken en de kasten.
Het eerste weekendje weg hadden we gelijk de onderkant achter beschadigd op de diverse drempels. ZONDE!
Dan maar een trekhaak laten monteren die de klappen enigszins kan opvangen. Inmiddels zijn we 2 weken naar Zuid-Frankrijk geweest en er achter gekomen dat wanneer je even boven de 100km komt de camper een dweil op de weg wordt. Zal wel komen doordat er teveel gewicht in de garage zit en deze vrij ver achter de achteras uitsteekt.

Gelukkig lazen we bij thuiskomst de advertentie van Car Support uit Krimpen a/d IJssel in het NKC blad. We hebben natuurlijk gelijk contact opgenomen en een afspraak gemaakt. 16 juli al vroeg vertrok ik naar Carsupport om e.a. te laten meten.
De oplossing was al snel gevonden en er werden een paar hulpveren geplaatst op het Alco chassis.
Links en rechts waren verschillende veren nodig om de camper recht te zetten.
Wat hebben ze bij Car Support een vakkennis in huis en vriendelijk personeel, eigenlijk met geen pen te beschrijven.
Door de hulpveren is de achterkant ongeveer 6 centimeter omhoog gegaan, dus we hoeven geen angst meer te hebben voor drempels en veerboten.
Vervolgens ben ik vol spanning begonnen met de terugreis van ruim een uur.
Wat is onze Carthago stabiel geworden !!
Voordat ik het in de gaten had zat ik op de 140km/u (veel te hard dus, gauw gas terug genomen).
We hebben bijna geen last meer van vrachtauto’s, geen geslinger bij het wisselen van de rijbaan.
Gewoon super rijgenot.
Car Support nogmaals bedankt voor de know-how (hadden ze dat maar bij de camper fabrieken)!
Met vriendelijke groet,
J.M.


26-06-2015 , Camper EHD-set achter onder zware Ducato monteursbus met gereedschap , KR6103E

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de goede service m.b.t. de nieuwe veren onder onze bus. Hij rijdt SUPER!!!
Bijgaand de beloofde offerte voor LED verlichting en informatie over de producten van ons huismerk VISPE lighting.
LEDgix BV


17-06-2015 , Hulpveerset achter Ford C-max , ST-set 21C10

Na 14 maanden testen:
In april 2014 heb ik een set ST hulpveren (door carsupport team uitgemeten en aangepast) laten monteren op mijn Ford C-max van sep. 2012.
Ik was de eerste met een Ford C-max ST hulpveren set en ben prima en klantvriendelijk geholpen.
Ik heb inmiddels 5.000 km met mijn caravan van 1.350kg en kogeldruk van ca. 75kg gereden.
De auto zakt niet in en staat horizontaal voor de caravan en geeft veel stabiliteit.
Ik voel me veilig door de voorwieldruk en vooral bij een flinke regenbui geen planerend gevoel.
Bedankt, W.B.


09-06-2015 , Hulpveerset achter Renault Clio 3 Estate '08-'13 , ST-hulpveerset 32C15

French customer, delivered by our French contact : www.amireseau.fr

Translation of the e-mail of Mr. AUDOUIN… VERY SATISFIED
“The CARSUPPORT kit corresponds totally to what I was waiting for. Comfort and road ability became excellent !! moreover the car height is maintained and the car does not look like a very heavy vehicle when 2 adults are sitting on the rear seats”.

Le produit CarSupport que vous commercialisez correspond totalement à notre attente. Le confort et le comportement routier de la voiture sont devenus excellents. De plus, la hauteur de caisse préservée ne donnent plus l'aspect d'une voiture excessivement chargée dès que 2 adultes prennent place à l'arrière.
Merci encore. Bien cordialement. J.A.


25-04-2015 , Veerset achteras Joint Camper Ducato 250 , EHD-hulpveerset KR6104

Beste mensen van Carsupport,
Afgelopen woensdag waren wij bij u voor het monteren van een hulpveerset op de achteras van onze camper.
De montage hebben we met belangstelling gadegeslagen en hieruit blijkt dat er niet even een standaard set wordt gemonteerd.
Vooral omdat er zeer nauwkeurig gekeken wordt naar de rijhoogte en de wieldruk. De montage bleek daarna een fluitje van een cent.
Het resultaat is erg duidelijk merkbaar.
Bij het inhalen van vrachtwagens blijft de auto mooi rustig en kun je volstaan met een hand aan het stuur.
Dit was nogal anders.
Was erg onder indruk van de rondleiding door de productiehal waar werkelijk nagenoeg alles in eigen beheer wordt geproduceerd.

Wij zullen onze bevindingen graag doorgeven aan mede camperaars.
Met vriendelijke groet,
Tallien en Rob


20-04-2015 , Ford Transit camper , 2011 , reed vol op aanslag-bumpstops, EHD-hulpveerset KR2101E

Vrijdag 17 april j.l. zijn er hulpveren onder mijn camper gezet.
Bij het wegrijden was dit gelijk merkbaar.
De camper rijdt veel comfortabeler en ik ben er zéér tevreden over.
J.Sch..


02-03-2015 , Citroën C5 Tourer, PRO-set 3102PRO

Vorige week zijn er nieuwe veren type Pro onder mijn C5 gezet.
Ik ben er tot nu toe zeer tevreden mee, het comfort van mijn auto is er inderdaad NIET op achteruit gegaan.
Het rijden met caravan weet ik nog niet, maar daar heb ik ook alle vertrouwen in.
Het bedrijf Car Support is helemaal gespecialiceerd in allerlei soorten veren, en zij adviseerde hun Progressieve veren.
Ik was nu e382,- incl. montage kwijt.
Mijn Citroën dealer vroeg voor deze klus een bedrag boven de e500,-. Met de mededeling dat de auto (met hun veren) een stuk STUGGER zou worden!
Met vriendelijke groet,
de Bruin


05-02-2015 , Buscamper VW Transporter T5 (lange wielbasis, hoog dak), Hulpveren KR3801E + Koni schokbrekers

Beste Carsupport,
Alleen de ontvangst was al super, buiten opgewacht door Ed, sleutel van de VW T5 overgedragen.
Hij plaatste de bus met zeer grote bezorgdheid op de brug (dit hebben wij wel eens anders meegemaakt).
Een echt familie bedrijf, heerlijk om iedereen zo enthousiast te zien en meedenkend om de camper goed en veilig te laten veren.
Steven gaf aan om de zware set te monteren. Geen verkeerde keuze in samenhang met de Koni schokbrekers.
De rij-eigenschappen zijn duidelijk voelbaar en aanzienlijk verbeterd. Wat een verschil in het rijden! En de achterkant van de camper is ongeveer 3 a 4cm gestegen.
Lotgenoten zoek niet verder naar vering voor een VW camper maak een afspraak met Carsupport, jullie krijgen geen spijt.
Pierre en Birgit


09-01-2015 France, Motorhome/camping cars/véhicules de loisirs, Reinforced Front Springs , KF6106

M. Jean B... is full of compliments about you and me… KF6106…
Germaine Simon, A.M.I. Ateliers Mécaniques Indépendants , 34 Rue de Picpus Bat. B2 , FR-75012 PARIS
www.amireseau.fr

Bonjour Madame Simon,
J’ai bien reçu les ressorts commandés, dans des délais rapides. J’ai les ai fait installer hier par le garage « DURAND services » et
ne le regrette pas, j’avais dégarni les emplacements d’accès au paravent, durée de l’intervention 4h00 à deux.
Mais quelle satisfaction, gain en hauteur 6cm et qualité de conduite !!
Bref encore une fois merci pour vos conseils et réactivité à nos échanges de mail.
Je vous communique les coordonnées de l’intervenant sur Grenoble si éventuellement des cas similaires se présentent. Prendre contact avec leur service commercial: DURAND Services, Saint Egrève, Tel 0476-753385
Bien cordialement.
Jean


10-11-2014 Camper Fendt 680 , Ducato x230 , Voorzijde te laag, Achterzijde ALKO-as rechts lager dan links ; Voor: MIX-set KF6103/KF6104 met comfortdempers , Achter: EHD-hulpveren KAL022E

Beste mensen
Hebben op 16 juli 2014 schokbrekers en veren door u laten plaatsen op onze Camper Fendt 680.
Wat een geweldige ervaring om met een camper te rijden die nu zo stabiel rijdt.
We reageren nu pas omdat we nu 4 maanden rondgereden hebben met onze camper door Frankrijk Spanje en Portugal ( met ook slechte wegen ) en gekeken hebben of het echt heeft geholpen.
Nou het heeft geholpen !!!
Wat een genot om nu met de camper over de hobbels te rijden.
Ook de service was prima !
met vr gr,
George en Nel


23-09-2014 Camper Ducato x244 , Achterzijde Alko , EHD-hulpveren KAL031E

Vandaag een korte en lange reactie ;-)

Super spul, montage ook top!
Vr Gr Aart


23-09-2014 Camper Ducato x250 , Voorzijde verhogingsveren KF6106, Achterzijde EHD-hulpveren KR6104E

Vandaag een korte en lange reactie ;-)

Subject: vakmanschap
Beste mensen,
Ben vandaag bij jullie geweest voor het plaatsen van hulpveren voor en achter van mijn ducato 250.
heb een nachtje op jullie terrein mogen overnachten en waar jullie dus vanochtend om 0800 uur begonnen met de werkzaamheden.
Een korte impressie is hierbij op zijn plaats;
Direct valt op geen dure showroom, geen mannen met “stropdassen”, maar een stel mensen die, vakvrouw cq vakmanschap uitstralen.
Een vriendelijk welkom en gedegen uitleg over de verschillende mogelijkheden, uitleg “tussen de bedrijven” door.
ook zo tussen door even een kopje koffie, opvallend is ook de bijna zonder woorden elkaar begrijpen en het weten van elkaar wat te doen.
Maar ook steeds oog hebben voor de klant; jullie hebben mij overtuigd wat goede samenwerking vermag.
Mijn aanvankelijke aarzeling of e.e.a. wel noodzakelijk voor vervanging in aanmerking moest komen hebben jullie op een deskundige en plezierige wijze duidelijk gemaakt.
Ook vond ik het erg plezierig om kennis te maken met “de oude rot” in het vak, die op boeiende wijze weet te vertellen waar het vakmanschap in zit, zijn kritische wijze aangaande het becommentariëren van “fabrieks”instellingen, het maken van passende veren onder de Ducato, die IN de schotels passen en niet zoals veelal op de schotels staan! En dit onderbouwd met aanschouwelijk onderwijs , hij liet mij dan ook de zichtbare slijtage plekken op die veren zien,
alsook de dikte van de lichtere en zwaardere schokdemper..................en welke voorkeuren hij heeft vanuit zijn vakmanschap, kortom een plezierige manier voor mij om er iets van op te steken.
Mijn indruk is dan ook dat jullie van oud tot jong , een eigen verantwoordelijkheid hebben vanuit jullie eigen vakmanschap , en dit op een plezierige wijze uitdragen. kortom, ik heb me geen moment verveeld.

En..........rijdend naar huis , een ritje van 200 km, gaf echt aan dat ik in een andere auto reed, steviger, en door een oneffenheid rijdende, hoorde ik de banden en geen dof geknal onder auto.
Bij het afsluiten, ook op schrift de opmerking “vergeet niet de auto uit te lijnen“ vond ik getuigen van ; in belang van de klant.
Als in mijn omgeving gevraagd zal worden naar mijn ervaringen met jullie bedrijf, kan ik alleen maar positief zijn, met nadruk op jullie plezierige wijze van communiceren en jullie vakmanschap en waar je met een gerust gevoel heen kunt gaan, voor mij is dat in elk geval heel erg duidelijk.
Wel, tot zover mijn impressie, veel succes !
met vriendelijke groet, “uut de Smilde”


22-09-2014 Camper Ducato x230 , Achterzijde bladveren , EHD-hulpveren KR6102E

Hi Folks,
Na aanbrengen van Uw hulpveren op de achterveren in juli zijn wij zeer blij.
Onze camper is veel stabieler geworden over weghobbels en minder zijwind gevoelig.
Een resultaat boven verwachting.
Met dank voor de prettige service en de genoten koffie.
Willem en Margreeth


21-09-2014 VW Transporter T4 , camper.

Afgelopen vrijdag ben ik bij jullie geweest samen met A.S. voor de aanpassing van de VW T4, ivm het rijgedrag in de bochten.
Ik ben uiterst tevreden met het resultaat , juist via de binnenweg over Alphen A/d rijn naar Amsterdam gereden om de camper uit te proberen.
Ik er ben helemaal tevreden mee.
Het inzetten in de bocht geeft nu niet meer het gevoel dat de auto naar links duikt maar gewoon ietsje overheld zoals het hoort, en dan ook niet verder terwijl de vering comfortabel is gebleven.
Mijn dank en met vriendelijke groeten
T.G.


24-06-2014 Volvo V70 2000 , net nieuwe Sachs Nivomat dempers en originele veren, klacht: zeer instabiel en zakt bij stilstand snel in.

Na gisteren bij U weg gereden te zijn, had ik gelijk door dat de door U gemonteerde veren een geweldige positieve invloed hadden op het rijgedrag van de auto.
De auto is stabieler geworden en heeft minder last van zijwind.
De stand van de auto blijft nu ook mooi horizontaal.
Bedankt voor de gedegen en vriendelijke behandeling.
Ik ben er zeer tevreden mee!
Met vriendelijke groeten E.G.P.


18-06-2014 Camper Flair, Ducato 1994-2000 , Alko hoogschild , Achterzijde EHD-hulpveren KAL024E

We zijn bijzonder klantvriendelijk geholpen. Onze camperveren waren door een andere firma foutief geplaatst, waardoor we een veer verloren tijdens onze reis.
(onderbeugels van oude luchtveren VB-techniek waren blijven zitten en "omgebouwd". Daarnaast verkeerde bovenschotels. Veren zaten uitgehangen los. red.)
Carsupport heeft dit met veel moeite en tijd verwijderd en goede nieuwe veren geplaatst. We zijn goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en er is een schappelijke prijs berekend.
We hebben Carsupport dan ook aanbevolen aan onze garage voor het geval dat zij nog eens een klant hebben die problemen hebben met veren. Bijzonder dat er een firma bestaat die zoveel met veren kan.
Ton en Petra


22-05-2014 Camper Hymer T645, Ducato 1994-2000 , Alko laagschild , Achterzijde EHD-hulpveren KAL025E

Donderdag 22 mei 2014 hulpveren onder mijn Hymer T645 met Alko chassis laten plaatsen ivm het trekken van een aanhanger met een buggy.
Ik had overwogen deze aanpassing zelf uit te voeren maar wat ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Het is niet zomaar aanbrengen. Door de vele verschillen in de Alko Chassis uitvoeringen moest er veel op maat worden aangepast. Gezien de hoeveelheid werk is dit voor een alleszins zeer redelijke prijs uitgevoerd.
Ik ben een heel tevreden klant en blij met de ervaring en inzet van Carsupport om alles i.v.m. mijn vakantie ook nog op korte termijn voor elkaar te krijgen.
Carsupport ? Een echte aanrader chapeau…!!!
Simon


13-01-2014 Ford Transit 2013 , Hobby Camper , Achterzijde HD-hulpveren

Car Support,
Gisteren 13 januari 2014 hebt u een set hulpveren onder onze Hobby camper met Transit chassis geplaatst.
Onze klacht, het opzij geslingerd worden bij het inhalen van vrachtwagens, is perfect verholpen.
De vering is niet stugger geworden en rijden wij net zo comfortabel als voorheen , maar wel veel veiliger.
Hartelijk dank voor uw inzet!
Vr. gr. Jan


09-09-2013 Ducato x250 2007 , als camperbus ingericht , Achterzijde HD-hulpveren KR6104H

Wat een verschil. Onze camperbus rijdt zoveel prettiger nu hij goed veert in plaats van bonkt op de aanslagrubbers.
Bedankt voor het advies bij de keuze.
Met vriendelijke groet,
Frans


06-09-2013 Camper Ducato x230 1995 , ALKO achteras Hoogschild , met lastige watertank , hulpveerset KAL024H

Onze camper was volgens mij te licht geveerd, of te zwaar beladen door middel van een Burgman scooter 200cc (148kg).
Door de grote oversteek Maxi chassis, viel dat optisch ook tegen, maar ja een Burgman zit en rijdt geweldig.
Na verschillende garages bezocht te hebben, en te vragen of er hulpveren onder konden, moesten ze eerst informeren bij carsupport.
Na zelf ook wat huiswerk gemaakt te hebben, kwam ik tot de conclusie, om er zelf maar naar toe te rijden (238km) en door carsupport te laten monteren.
Daar heb ik absoluut geen spijt van, want er was een team van 4 monteurs mee bezig, om alles zo nauwkeurig mogelijk te de- en te monteren.
Daarnaast straalt de vriendelijk van deze mensen af, en was het zeer aangenaam vertoeven daar in Krimpen ad IJssel.
De terug weg was dan ook een openbaring, zoals wegligging/overhangen in een bocht/windvang, is sterk gereduceerd.
Mensen van Carsupport bedankt en tot ziens.
gr Anneke en Wilko


12-05-2013 Camper Ducato x250 , Voorzijde verhogingsvoorveren KF6106 + Achterzijde EHD-hulpveren KR6104H , "Hymer b 674 CL Fiat Ducato 2010"

Dag mannen.
Wat zijn we blij met onze verhoogde hymer. Hij staat nu wel waterpas en veert waanzinnig. Het geld meer dan waard.
Groet ko.


17-04-2013 Camper Adria Isola, 2006, Renault Master, chassis week af, breedspoor. Achterzijde EHD-hulpveren KR3202E aangepast

Heren,
De hulpveren die jullie afgelopen vrijdag gemonteerd hebben onder onze Adria camper doen het uitstekend.
De wegligging is veel beter en de camper voelt veel stabieler. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service die wij mochten ervaren.
Geen moeite was jullie teveel om ter plekke een nieuw product voor ons te bedenken, te maken en te monteren en dat alles in 1 dag.
Ik zal jullie zeker promoten bij andere camper gebruikers.
Met vriendelijke groet van een zeer tevreden camperrijder,
Laurens


11-03-2013 Camper Voorzijde , verhogingsvoorveren KF1801 , "Euramobil op onderstel Mercedes Sprinter '96-'06"

vooraf: November 2012
In het oktobernummer van "Kampeerauto" zag ik uw advertentie i.v.m.verhogingsvoorveren. Ik heb een camper van Euramobil op onderstel Sprinter.
Omdat - vooral - de voorvering zeer hard aanvoelt, wil ik graag eens tot bij u komen om eventuele mogelijkheden te bespreken.

achteraf: Maart 2013:
Subject: vliegend tapijt

Beste mensen van CarSupport,
de reis naar Marokko zit erop. Op de teller is 14500 km erbij gekomen.
Over de uitgevoerde werken aan de voorvering van mijn camper ben ik bijzonder tevreden.
Bij momenten krijg ik de indruk op een vliegend tapijt te zitten. Gewoon zalig!

Bij wijze van dank en waardering, kom ik in de loop van de volgende weken bij jullie langs met enkele Limburgse vlaaien.
Voor de charmante, behulpzame dame laat ik me wel een paar extraatjes invallen.
Indien mogelijk zou ik, zoals de vorige keer, op zondagavond aankomen en op jullie terrein overnachten ALS DAT MAG?
Groetjes , Martin (België)

Antw. Carsupport: "Alsof we zouden zeggen dat dat niet mag!! ;-) "


03-03-2013 Volvo V60 , PRO-veren achterzijde , 3906PRO

Beste Ger en Steven,
Vorige week zijn we met de Volvo V60 met de aangepaste PRO-veren op wintersport geweest met vier volwassenen, een propvol geladen kofferbak en een dito dakkoffer. De auto gaf geen krimp, het doorzakken achter was minimaal en de wegligging was en bleef perfect!

Jullie hebben opnieuw een uiterst tevreden klant, die zijn ervaring maar wat graag zal delen.
Met vriendelijke groeten,
Pier


20-02-2013 Camper Achterzijde , hulpveerset AL-KO Ducato '00-'06 , "Frankia I 700 BD"

Hallo, In september vorig jaar hebben wij voor en achter hulpveren onder onze camper laten monteren. Het lagerprobleem van de achterwielen is door uw firma naar volle tevredenheid ogelost.
Inmiddels hebben we er alweer ruim 7000 km opzitten. Wij staan momenteel op het punt, na een rondreis van 3 maanden door Marokko, het land weer te verlaten.
We zijn heel blij met de hulpveren omdat de kwaliteit van de wegen overal in Marokko over het algemeen erg slecht is. We voelen nu veel minder trillingen in de wagen. Doordat de camper wat hoger staat is bovendien verschillende malen voorkomen dat de achterbumper de straat raakte.
Kortom: wij zijn meer dan tevreden.
Wij kunnen elke camperaar aanraden om de vering van zijn wagen te laten controleren bij uw firma en zonodig hulpveren aan te schaffen.
Met vriendelijke groet,
Theo en Corrie


18-12-2012 Camper Ducato x244 Achter bladveren , EHD-set KR6103E , "ducato bjr 2005 met bladveren"

Hallo
Wil toch wel even laten weten dat ze prima werken, staat inderdaad stuk hogerop zijn wielen en makkelijke montage.
mvrgr A. Rok


11-09-2012 Skoda Octavia , Achterzijde hulpveren ST-set 38C09

Hierbij nog een reactie op het plaatsen van de hulpveren onder mijn auto. Vlak voor mijn vakantie hebben jullie een set hulpveren geplaatst onder mijn Skoda Octavia RS Hatchback.
Ik ben zeer tevreden over de nieuwe veercapaciteit van de auto.
Met een goed gevulde kofferbak en een caravan erachter rijdt de auto super stabiel en het doordeinen over drempels is helemaal opgelost.
Dank voor jullie support.
Met vriendelijke groet,
Dimitry


30-08-2012 Renault Grand Scenic , Achterzijde PRO-veren 3207PRO , "Scenic III Tce 130 , 2010"

Geacht Carsupportteam goedemorgen,
De op mijn Grand Scenic gemonteerde Pro verenset bevallen tot nu toe uitstekend !
met vriendelijke groet,
Ron


06-05-2012 BMW 3-serie E46 met LPG-tank, Achterzijde Heavy Duty hulpveren 14C04H

De veren heb ik in goede orde ontvangen en zaterdag heb ik ze probleemloos kunnen monteren samen met nieuwe schokdempers. De auto staat in onbeladen toestand ongeveer ongeveer 2 cm hoger.
Vandaag heb ik een aardige 'testrit' gemaakt met een auto vol met volwassen mannen. Het rijcomfort is bij een 'lege' auto niet noemenswaardig afgenomen en met vier personen in de auto rijdt de auto veel beter.
Ik ben content met de geleverde veren en wil u dankzeggen voor uw klantvriendelijke en snellen service, dit geldt ook voor de vriendelijke dame aan de telefoon!
Met vriendelijke groet,
Henk


26-04-2012 Camper VW Karmann AL-KO , Achterzijde EHD-hulpveerset KAL051E , "VW Colorado 675 bouwjaar 2005 Alko as"

Heren,
Was er nog niet aan toe gekomen maar wil jullie toch even bedanken voor de goede raad en daar opvolgende montage van de hulpverlener onder mijn VW Karman.
Nadat ik maandag bij jullie wegreed merkte ik direct een groot verschil, auto ligt als een blok op de weg en een vrachtwagen inhalen met 110 km per uur en zijwind is geen groot avontuur meer maar gaat als vanzelf.
Moest wel even wachten bij jullie en het kost wat maar het is de moeite waard.
Nogmaals bedankt en goede zaken gewenst.
Joor


16-02-2012 Renault Avantime , Achterzijde hulpveren , zeer incourante auto

Hartelijk dank voor jullie super service!
Met vriendelijke groet
Henk


Sep+Juli-2011 Camper Ducato x230 , Achterzijde bladveren EHD-hulpveren KR6102E , Voorzijde Verhogingsvoorveren KF6104 MIX

Bij deze wil ik je nog effe laten weten dat we op onze site wat reclame voor jullie maken, dat is het minste wat ik voor de service welke jullie in Juli geboden hebben terug kan doen.
www.onsfordje.nl
De stukjes staan hier:
www.onsfordje.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=146:carsupport&catid=39
gr Guust

Juli-2011 Goedemorgen.
Heb effe een daadje geopend voor jullie op het forum.
www.camperforum.nl/viewtopic.php?f=1&t=8427670
Nogmaals dank Guust.
De auto is echt veel stabieler.

Wow, heb je gezien wat je voor storm aan reacties hebt losgemaakt?!
Bedankt!
Steven Schmidt, Carsupport B.V.

>> Binnen 2 dagen ongelovelijk veel bedankjes (ca.50-70 !!) op het Camperforum, van mensen die ook tevreden zijn. Helaas door redactie verwijderd. :-( <<


Mei-2011 Toyota Avensis Verso 2005, Achterzijde hulpveren ST-set 37C09

BEDANKT! voor de snelle afhandeling, snelle levering, duidelijke omschrijving.
de montage ging snel en eenvoudig, PRECIES zoals omschreven ! !

met de nodige bagage naar Noord Scandinavië, zal het met de verhoging van net geen 2cm, en beladen caravan wel heerlijk en relaxt rijden.
namens ANWB,
Jaap


Apr-2011 Camper Ducato x280/290 '81-'94 , Achterzijde bladveren , EHD-hulpveren KR6101E

De wegligging is waanzinnig verbeterd!
Ik twijfel nu wel aan de voorkant, maar dat moet maar wachten tot volgend jaar.
Vriendelijke groet Jan


Apr-2011 Camper Fiat Talento (lichte uitvoering Ducato) '81-'94 , Achterzijde bladveren , HD-hulpveren KR6101H

Set in goede staat ontvangen en inmiddels gemonteerd, wil via deze mail u bedanken voor uw raad.
onze camper rijdt en stuurt nu echt veel beter,
goed produkt,
grt uit eindhoven


Apr-2011 Honda Accord , Achterzijde hulpveren ST-set 37C09

Een paar maanden geleden heeft U onder onze auto Honda Accord hulpveren geplaatst.
Bij deze willen wij u nogmaals hartelijk bedanken voor de goede en snelle service van het monteren en het uitrekenen van de hulpveren voor de Honda Accord.
Wij zijn met de caravan naar Oostenrijk geweest en de auto reed merkbaar beter en mooi horizontaal.
Nogmaals onze hartelijke dank.
Diemer


Feb-2011 Ford Mondeo , Achterzijde Permanent versterkte vervangingsveren 2105PER

Het zou maar zo kunnen dat we in 2005 contact hebben gehad over onze mondeo.
Nog verder daarvoor hebben we in ieder geval gehad over onze Jeep Cherokee.
Die heb ik toen ook voorzien van CarSupport. Deze set zit er inmiddels al meer dan 12 jaar onder en werkt nog uitstekend.
Het gezin is inmiddels uitgebreid en de Mondeo is ingeruild voor een grotere.
Voor deze ben ik ook weer op zoek naar Carsupport veren.
Ben er inmiddels achter dat Brezan CarSupport leverancier is en daar heb ik ze vanmiddag dan ook besteld.
Elroy.


Dec-2010 Camper Ducato x244 , Voorzijde Verhogingsvoorveren KF6103 , Achterzijde Al-Ko EHD-hulpveren KAL031 , "Hymer B514"

Afgelopen woensdag hebben jullie onder onze camper voor en achter nieuwe vering aangebracht.
Hierbij willen we jullie alsnog hartelijk bedanken voor het fantastische werk dat jullie hebben verricht.

De camper rijdt geweldig!! Hij gaat veel soepeler over drempels en er is een veilige afstand tot de grond. Ook in bochten is het weggedrag nu aangenaam en kan ik ontspannen blijven sturen. Voorheen moest ik bij snelheden boven de 95km per uur het stuur echt vasthouden en had ik het idee dat de camper ging "zoeken" bij een stuurbeweging.
Nu kan ik bij wijze van spreken met 1 hand aan het stuur rijden. Super!
We zijn aansluitend nog 4 dagen lekker weg geweest en ondanks de winterse omstandigheden hebben we genoten van zowel de vakantie als het rijden met de camper. Enige nadeel is dat ik de fietsen nu iets hoger moet tillen om ze op het fietsenrek te krijgen..…..

Over jullie service: niets dan lof!
Met vriendelijke groet,
Peter en Tineke


Nov-2010 Camper Ducato x250 , Achterzijde Al-Ko TANDEM-as, EHD-hulpveren KAL042E

't was een lange dag gisteren, maar was het waard.
Camper rijdt prima, ook in de storm, en staat lekker hoog.
bedankt voor de nette aflevering.
vr.groet
henny


Apr-2010 Toyota IQ , Achterzijde hulpveren 37C13

De terugrit met de Toyota IQ ging probleemloos.
Omdat ik zonder veer versterking naar jullie gekomen was en met veerversterking terug gereden was, kom ik het verschil goed aanvoelen.
De door jullie aangebrachte vering VEREN is ECHT perfect.
ook over de drempels in de weg.
de vering dempt perfect.
Ik dank u voor uw vakkennis en de prettige ontvangst
ing. Ellen


Jul-2009 Camper Mercedes Sprinter/LT '96-'06, Achterzijde bladveren EHD-hulpveren KR1801 MIXED , "VW karmann missouri lt 35"

vooraf:
mijn camper vertoont een schommelig gedrag in en na de bochten, wat naar mijn mening van achter komt.
ook heeft hij een lichte scheefstand die gecorrigeerd moet worden. hij is continu hetzelfde geladen, maar door de indeling niet overal gelijk.

Achteraf:
Ik ben van jullie naar mijn huis in Tilburg gereden, na montage van de ehd-set.
Het was een wereld van verschil!
Bij het instappen al merkte ik dat de camper minder schommelde.
Hij ligt nu beter in de bochten, de rem loopt ook niet meer aan bij het nemen van een rotonde.
Al met al … Zeer tevreden !!!
Groetjes paul


Jun-2009 Camper Mercedes Sprinter '96-'06 , Voorzijde Verhogingsvoorveren KF1801 , "Mercedes sprinter 213 van 2001 omgebouwd tot camper,"

Net weer terug van een korte vakantie met de camperbus met hulpveren.
Geweldig wat een verschil, eindelijk weer een normale vering.
Er is geen woord teveel gezegd in de promotie van de hulpveren.
Groeten, .. Laan
Juni-2008 Subaru Forester '08-, Achterzijde PRO-set 4117PRO

Subject: prestatie Carsupport vering nieuwe Subaru Forester

Beste ir.Schmidt en "bedrijfsfamilie",

Het ideale compromis bij de oplossing van het probleem met de achtervering van de nieuwe Subaru Forester (b)lijkt te zijn bereikt. Als dankbare client zouden we niet weten hoe het beter kan!
De auto is door ons onder ideale omstandigheden aan de tand gevoeld, dwz zowel solo als met caravan bij krachtige zijwind. Vrijdag op de thuisreis kwam al gauw een goed gevoel op. De auto is aanmerkelijk stabieler geworden. De wagen is strakker bestuurbaar, terwijl het comfort is gebleven. Het waggelende overhellen bij stuurcorrecties, zoals wisselen van rijstrook, is verdwenen.
De auto blijft niet doordeinen en de veeruitslag op de verkeersdrempels is duidelijk verbeterd. Solo bedroeg de maximum snelheid 130 km/u op de teller.
Zaterdag met de caravan hebben mijn zoon en ik het wat bonter gemaakt tijdens de test met caravan. Bij harde zijwind, schuin op de kop - de moeilijkste situatie met de caravan - is de snelheid op de teller zelfs even opgevoerd tot 120 km/u. De combinatie bleef stabiel, zelfs even met losse handen bij het stuur. Met aangepaste mini-snelheid ging de combinatie netjes over de verkeersdrempels zonder waanzinnige veeruitslag.
Het beladingsgewicht van inzittenden+extra "bagage" bedroeg 260 kg, tankinhoud 55 ltr, kogeldruk caravan het maximum van 80 kg.

Onbelast staat de auto, volgens onze metingen, ca 22mm hoger op de wielen dan voorheen. Wij meten gewoon de afstand wegdek tot onderkant spatbord. Onbelast bedraagt deze nu, met vervangende veer, 78cm.
Belast met aangekoppelde caravan is de hoogte 75cm. Na meting onderweg bleef de hoogte 75cm. Voorheen, zonder de vervangende veer, zakte de beladen auto naar 71cm. Na enige afstand ging de hoogte naar 75cm, waarschijnlijk het maximum effect van de niveaumaat. Bij stilstand nam de hoogteafstand weer af.
Ogenschijnlijk is alles hetzelfde, want de "rijhoogte" bij belasting blijft 75 cm. Schijn bedriegt!!!
Voorheen zakte de auto onbelast dieper door, deinde tijdens het rijden onrustig op en neer,
gedroeg zich instabieler en ging onder enge ploepgeluiden met een absurde veeruitslag over de drempels in de straat.
Dat probleem is nu allemaal opgelost!

Zou de nieuwe, vervangende veer, nu nog iets langer worden gemaakt dan wordt de situatie met onbelaste solo-auto er, volgens ons lekenverstand, niet beter op. De auto wordt dan te hoog opgetild, terwijl het maximale effect bij belasting toch 75cm hoogte (het maximum van de niveaumaat) tussen wegdek en spatbord blijft. Meestentijds rijdt men toch met een onbelaste solo-auto.
Terugkomend op onze inleiding: "het ideale compromis (b)lijkt te zijn bereikt!"
met grote waardering en de hartelijke groeten van Edwin en Herman Boxma


Juni-2008 Opel Agila 2001, Achterzijde HD-hulpveren 35C02H

Een tijdje geleden heb ik jullie gemaild over hulpveren onder mijn Opel Agila 2001. Jullie hebben me toen ('s nachts) diverse types doorgemaild.
Jullie hebben me Jos Dekkers uit Sprang-Capelle aangeraden als montage-specialist.

Via internet heb ik gevonden dat de Opel Agila maar een laadvermogen heeft van 310 kg. En tweelingbroer Suzuki Wagon R+ heeft 495 kg laadvermogen. Dat heeft me aan het denken gezet en samen met Jos Dekkers besloten om jullie sterkste (heavy duty) hulpveren te monteren. Even daarna heb ik door Jos 2 nieuwe shokdempers laten monteren.
Nu heb ik een Opel Agila met Max. Laadvermogen van een Opel Combo en de wegligging van een Opel Zafira!!!
Het rijdt fantastisch en voelt verschrikkelijk goed en degelijk aan !!!
En ik gebruik mijn Agila hoofdzakelijk als een soort Opel Combo.
Een geweldige oplossing.

Ik ben nu voor jullie hulpveren + schokdempers 290,- euro kwijt, incl. montage.

En even terzijde: ik heb geinformeerd voor Mad-Springs.
Deze kosten incl. montage 275 - 300 euro. Dat zijn dan wel vervangende Hoofdveren.
En dan moeten de schokdempers er nog bij!
En ik ben van mening dat ze niet beter gaan werken, dan wat ik nu totaal aangeschaft heb.

Een tevreden klant.
Piet Gr.


Mei-2008 Peugeot 505 '79-'90, Achterzijde HD-hulpveren 31B01H

Nogmaals bedankt voor de uitmuntende service en dito ontvangst gisteren. De veren die jullie er nu hebben ondergezet voldoen meer dan volledig aan de verwachtingen.
De remmen doen het zoals het moet, veercomfort is quasi ongewijzigd en bij belasting gaat hij niet doorhangen. En als laatste hangt de auto-caravan combi mooi horizontaal achter elkaar.
Aug-2007 Camper Ducato x230 , Achterzijde Al-Ko , EHD-hulpveren KAL023E

Subject: dankwoordje
Ik heb nu ongeveer een 600 Km gereden met onze camper met het Al-Ko chassis, waarop jullie het hulpverenset van Carsupport hebben gemonteerd.
En ik moet jullie zeggen dat ik daar héél tevreden over ben, het lijkt of ik een totaal andere wagen bestuur.
De wegligging is totaal anders, in de goede zin, de slingerbeweging is er niet meer,
ook niet bij voorbijrazende vrachtwagens,
en de vroeger veel te zachte vering is er prima bij geworden.
Nogmaals mijn oprechte dank, en wij maken zeker reklame !
Vr.gr. Jan , Belgie


Aug-2007 Mazda 5 (Premacy), Achterzijde ST-hulpveren 21C06

Subject: een uitermate tevreden gebruiker
Ik heb onlangs bij u een setje hulpveren ST voor mijn Mazda 5 gekocht en bij mijn dealer laten monteren.
Wij zijn fervente caravanners en zijn de afgelopen week terug gekomen van een vakantie naar Spanje. Ondanks het forse gewicht van de caravan (1500 kg), de volbeladen auto (4 personen + bagage) en een fiets op het dak lag de combinatie als een trein op de weg!
Ik heb geen moment last gehad van deze zware roadtrain tijdens de lange reis naar Spanje.

Ik wilde u toch graag even deelgenoot van deze uitermate positieve ervaring maken.
Tijdens mijn lange ervaring als caravanner is de aanschaf van het Car-Support hulpveersysteem de beste investering op veiligheidsgebied die ik ooit heb gedaan!
Dank hiervoor.
René


Feb-2006 Honda CR-V 1998 , Achterzijde ST-hulpveren 23S06

Aan Carsupport
De Weledele heer S.C. Schmidt
Geachte heer Schmidt,
Maandag jl. zijn de hulpveren die u via autobedrijf Vingerhoets te Bladel geleverd hebt gemonteerd onder onze Honda CRV.
Sedertdien zijn we al weer enkele malen met de auto op pad geweest, zowel beladen als onbeladen.
En ik moet zeggen: uw veren maken waar wat u erover gesteld hebt.
Onbeladen, rijdt de auto comfortabel en beladen rijdt hij stabieler en blijft goed op niveau staan.
Kortom een woord van dank van een tevreden klant.
Vriendelijke groet,
Advocaat mr. F. ...
Geplaatst mede vanwege het mooie taalgebruik en we hebben schriftelijke toestemming... ;-)
Dec-2004 Ford Mondeo Wagon 2003 , Achterzijde PRO-veren 2112PRO

De afgelopen week heb ik een setje Carsupport" "PRO"-veren onder mijn Mondeo-wagon 1,8, bouwjaar 2003, geplaatst.
Reden van inbouw: te ver inzakken bij caravangebruik, gebruik fietsdrager en het te ver inveren bij verkeersdrempels.
Het resultaat vind ik verbluffend,
de trekhaak is slechts 11mm hoger komen te staan in onbelaste toestand, terwijl ik het veercomfort prima vind, prettiger d.w.z. iets stugger en minder last van "deinen".
Ik begrijp niet dat de autofabrikanten dit soort veren niet standaard monteren bij auto's die zover over de achteras zijn heengebouwd!
Vriendelijke groeten / friendly regards,
Ted
Sep-2006 Bos bloemen van "arrogante" klant  

Wij hebben vandaag een prachtig bos bloemen ontvangen. Anoniem, alleen een kaartje met: "Van een tevreden klant".
Heel leuk en hartstikke bedankt, maar .... het is ook wel een beetje "arrogant" ... om het zo zonder afzender te sturen ...
En dan maar aannemen, dat wij wel zullen weten van wie het is ...
Hij denkt zeker dat hij de enige tevreden klant is ...   Blij met Carsupport hulpveren

Carsupport B.V.
Parallelweg 1
2921LE Krimpen a.d. IJssel
Tel: 0180-517788

Email:

Carsupport behoudt zich het recht voor prijzen, sets, toepassingen daarvan en specificaties, per direct te veranderen. Alle informatie is onder voorbehoud van fouten.